Uncategorized

Studio Spatz in nieuwe handen

Door: Lonneke van der Velden- Schot

Vanaf 1 november ben ik, Lonneke, de eigenaar van Studio Spatz. Eind augustus benaderde Christien mij en gaf ze aan dat ze de ‘snoepwinkel’ Studio Spatz wilde verkopen. Toen ik het berichtje van Christien las, zat ik in de auto met ons gezin, we reden door Frankrijk na een hele fijne vakantie en we waren onderweg naar huis. Tijdens deze vakantie had ik voor mezelf zaken op een rijtje gezet en besloten dat ik meer wilde met werk en op zoek zou gaan naar een nieuwe uitdaging. Nou die uitdaging kwam zomaar naar mij toe!

Na wat heen en weer bellen en appen, zaken afwegen en heel wat rekenwerk hakte ik de knoop door. Ik wilde heel graag deze uitdaging aangaan en Studio Spatz overnemen. Christien en ik plande de overnamedatum en we werkten er samen naartoe. Ik leerde dat er bij het runnen van een webshop echt veel meer komt kijken dan het inpakken van bestellingen en het hebben van klantencontact en Christien rondde haar zaken af. Het laatste weekend van oktober reed ik met mijn man en dochter naar Christien toe om alle stoffen op te halen. We moesten 2x op en neer met de aanhanger om Studio Spatz van Loosdrecht naar Schijndel te verhuizen en gelukkig ging dat allemaal goed.

De nieuwe locatie van Studio Spatz in Schijndel

De toekomst tegemoet

Afgelopen maand is er zoveel gebeurd en ik heb al heel veel mooie bestellingen in mogen pakken. Studio Spatz heeft een mooie plek in ons huis gekregen waar alle stoffen liggen, daar staat ook de A0 printer voor de printservice en ik heb er mijn werkplek. Vanaf deze plek handel ik jullie bestellingen af, beantwoord ik allerlei vragen en werk ik iedere dag aan alle plannen die ik voor Studio Spatz heb. De nieuwe website is 1 van die plannen en die is nu gerealiseerd! Maar er komt nog meer aan dus blijf Studio Spatz volgen op Instagram en Facebook. En natuurlijk hier, op de website!

Geef een reactie