Je bestelling bij Studio Spatz wordt binnen 2 werkdagen verzonden. Is er haast bij? Laat het mij even weten via de app/sms (0622276076).

Alle pakketten van Studio Spatz worden verzonden via DHL, één van de grootste verzendmaatschappijen ter wereld. De reden dat Studio Spatz voor DHL heeft gekozen is omdat dit een bedrijf is die op een zo duurzaam mogelijke manier de logistiek inricht.

DHL bezorgt je pakket thuis of je kan aangeven dat je je pakket bij een DHL servicepunt bezorgd wil hebben. Dit kun je aangeven in het bestelproces of via de track & trace die je ontvangt bij verzending van je pakket. Als je kiest voor afhalen bij een DHL servicepunt dan haal je je pakket na aankomst op het servicepunt binnen 7 dagen op. Mocht je het pakket niet ophalen dan wordt het geretourneerd aan Studio Spatz. Wil je je pakket dan alsnog verzonden hebben, dan worden de kosten voor een nieuwe verzending bij je in rekening gebracht.

Naast verzenden bieden we je mogelijkheid om je pakket op te komen halen. Sterker nog, je bent van harte welkom in Schijndel lekker tussen alle stoffen, patronen en fournituren te komen neuzen. Maak wel even een afspraak zodat ik alle tijd voor je heb. Dit doe je door een notitie toe te voegen aan je bestelling, of gebruik ons contactformulier

Verzenden binnen Nederland

Alle pakketten worden verzonden met pakketpost. De kosten hiervan zijn: €7,50.
Bij besteding vanaf €60,- zijn de verzendkosten gratis.

Verzenden naar België en Duitsland

Bij besteding van minder dan €100,- zijn de verzendkosten €12,50
Bij besteding vanaf €100,- zijn de verzendkosten gratis.

Verzenden naar Oostenrijk en Frankrijk

De verzendkosten zijn €17,50 per pakket.

Verzenden naar de rest van de wereld.

Stuur mij even een mail naar info@studiospatz.nl dan kijken we naar de mogelijkheden.