Ikatee

Mooie patronen waar je unieke kleding met een persoonlijke touch mee kan maken. Ikatee patronen zijn in het Frans en Engels en worden op papier geleverd.

Made by Runi

De patronen hebben een hele eigen look en stijl, met opties voor variaties. De patronen zijn in het Engels en de beschrijving wordt digitaal verstuurd. Het patroonblad wordt op papier geleverd.

It's a fits

Tijdloze patronen voor volwassenen die bestaan uit 1 patroon met diverse opties of uit verschillende patronen. De patronen zijn in het Nederlands Engels en Duits en worden op papier geleverd.

A0 prints

Bij een bestelling van minimaal € 20,- kan je gebruik maken van de printservice en je A0 patronen mee bestellen. Ik print je bestanden voor je, vouw ze netjes op en voeg ze bij je pakket.

Katia

Katia is een eigentijds merk dat, naast garens, een eigen stoffenlijn en eigen patronen heeft. Do it yourself is echt hun motto Elk seizoen verschijnt er een magazine uit met patronen voor baby’s, kinderen en vrouwen.

Atelier Jupe

Een mooi Vlaams merk waar we vast nog meer van gaan horen. De patronen zijn tijdloos en geschikt voor niet rekbare stof. Het zijn patronen voor dameskleding

Logo_lillesolPelle_2021_Kopie_RGB

Lillesol & Pelle

Een eigentijds Duits merk dat veel samenwerkt met het stoffenmerk Swafing, die we ook in ons assortiment hebben. De patronen zijn tijdloos en toch hip.

Een greep uit de patronen